Напружені протистояння на ЧУ-2016 зі сквошу

squash_national_champ_2016На столичних кортах протягом трьох днів боролися найкращі сквошисти країни. Боротьба тривала за кожне очко, але перемогу вибороли найсильніші.

У чоловіків рекорд національних змагань встановив Денис Подворний. На його рахунку це вже четвертий титул кращого сквошиста країни. Щоб встановити подібне досягнення, йому прийшлося в напруженій боротьбі здолати на той момент діючого чемпіона країни Валерія Федорука. Під час «золотого» матчу Денис поступався з рахунком 1:2, але зміг змінити хід зустрічі на свою користь.

Не менш завзятим видався й поєдинок за бронзу, в якому зустрічалися Костянтин Рибальченко та Руслан Сорочинський. Це їхня не перша і далеко не остання зустріч. В «бронзовій» сутичці сильнішим на цей раз виявився Руслан.

Непростими видалися медальні протистояння у профі-гравців жіночої категорії. В «золотому» дербі Аліна Бушма змогла відібрати в першого номера посіву Надії Усенко лише перший гейм, але він коштував усього матчу. На жаль, за певних обставин, Аліни на більше не вистачило.

Третім призером ЧУ стала Ліана Сардак, яка з великими труднощами змогла здолати Анастасію Фесенко.

На підставі отриманих результатів у рамках проведення національного чемпіонату зі сквошу тренерська рада визначатиме, хто представлятиме Україну на індивідуальних, командних і клубних чемпіонатах Європи та світу.

Прес-служба Спортивного комітету України

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *