Жіноча збірна зі сквошу розпочинає боротьбу на командному ЧЄ-2016

squash_teameuro_2016У середу, 20 квітня, в столиці Румунії стартує командна першість Європи зі сквошу в третьому дивізіоні. Жіноча національна збірна України виступатиме в групі В. Нашими супротивниками будуть команди Фінляндії, Білорусі, Італії та Ізраїлю.

Напередодні змагань національна команда ослабла одразу на двох сильних спортсменок – найкращу сквошистку України Надію Усенко та другу ракетку збірної Аліну Бушму. Згідно отриманих інструкцій від Європейської федерації сквошу, склад нашої команди виглядає наступним чином: перший номер збірної – Анастасія Фесенко, другий – капітан команди Юлія Пугач, третій – Ліана Сардак і четвертий – Яна Ковальська. Це відповідно до внутрішнього рейтингу в країні.

Якщо українки завоюють перше чи друге місце в групі, вони продовжать боротьбу в плей-офф за 1-4 позиції, і в перспективі можуть вийти до другого дивізіону континентальної першості, в якому виступатимуть в наступному році.

20 квітня українок очікують дві гри – проти Фінляндії та Білорусі. 21 квітня ми гратимемо з Італією, а на наступний день – з Ізраїлем. За підсумками відбіркових змагальних днів визначаться команди, які виходять з групи до наступної стадії, матчі якої заплановані на 22-23 квітня.

Варто зазначити, що збірна Україна розглядається як один з лідерів третього дивізіону. На дебютному для нас ЧЄ два роки тому ми стали бронзовими призерами.

Командна континентальна першість зі сквошу завершується в суботу, 23 квітня.

Прес-служба Спортивного комітету України

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *