Прес-реліз чемпіонату України з панкратіону (1-2 грудня 2012)

chupo1-2 грудня 2012-го року в спортивному комплексі «Восход», за адресою м. Київ, вул. Бориспільска, 8 відбудеться особисто-командний чемпіонат України з панкратіону серед чоловіків і жінок.

У змаганнях візьме участь понад 500 найсильніших спортсменів з 24-х регіонів України. Серед них чемпіони світу, Європи і Всесвітніх ігор з єдиноборств – Сергій Гузєв, Олександр Висоцький, Дмитро Баранов, Димітрій Побережець. Розігруватимуться медалі у розділах агон, грапплінг ноу-гі, BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu) та MMA (Mixed Martial Arts).

Програма чемпіонату України з панкратіону-2012

Субота, 01.12.2012 – змагання у розділах грапплінг ноу-гі та ММА; початок – о 9:00.

Після урочистої церемонії відкриття чемпіонату, о 15:30, відбудеться фуршет для представників преси.

Неділя, 02.12.2012 – змагання у розділах ВJJ та агон (панкратіон); початок – о 9:00.

Панкратіон – вид спорту, що входить до програми Всесвітніх та Всеукраїнських ігор єдиноборств. Це давньогрецьке бойове мистецтво, яке в найпростішому розумінні є універсальним синтезом боротьби і кулачного бою з величезним арсеналом як ударів, так і різноманітних кидків, захоплень, больових і задушливих прийомів, нині переживає новий розквіт, завойовуючи прихильників і спортивні майданчики на усіх континентах.

Панкратіон, зокрема і завдяки зусиллям українських функціонерів, увійшов до родини ФІЛА (Міжнародна федерація асоційованих стилів боротьби) і за квотою цієї організації уже ближчим часом може увійти до програми Олімпійських ігор.