Результати чемпіонату Києва з панкратіону

kyiv_news_24

Потужний заряд адреналіну отримали усі, хто 13-14-го жовтня відвідав спортивний комплекс «Восход». Саме тут проходив чемпіонат Києва з панкратіону серед чоловіків і жінок. Відродившись в сучасному світі, давньогрецький вид спорту не перестає захоплювати глядачів складністю технічних прийомів, видовищністю і майстерністю, з якою спортсмени проводять поєдинки.

Змагання зібрали понад дві сотні спортсменів з 13-ти спортивних клубів Києва, Чернівецької та Київської областей, а також спецпідрозділу Холдингу охоронних підприємств «Шериф».

Змагання проходили в чотирьох розділах. У восьми чоловічих вагових категоріях (62 кг, 66 кг, 71 кг, 77 кг, 84 кг, 92 кг, 100 кг, +100 кг) і п’яти жіночих (53 кг, 58 кг, 64 кг, 71 кг, +71 кг).

У перший день на килимі проходили поєдинки у розділах «ММА» та «Грапплінг ноу-гі». Потрібно зазначити, що найбільша кількість охочих помірятися силою і спритністю була заявлена в саме в цих розділах.

У розділі Ноу-гі місця розподілилися наступним чином:

1-е місце – СК «Спарта»

2-е місце – СК Чернівецької області

3-є місце – СК Київської області

У розділі ММА:

1-е місце – СК «Спарта»

2-е місце – СК Чернівецької області

3-е місце – СК Київської області

Другий день змагань пройшов не менш запекло. На килимі атлети змагалися у двох наступних розділах – «Агон» та «BJJ».

У розділі Агон призерами стали:

1-е місце – СК «Спарта»

2-е місце – СК ДЮСШ-1

3-є місце – ХОП «Шериф»

У розділі BJJ:

1-е місце – СК «Спарта»

2-е місце – СК «Грейсі-Бара»

3-є місце – СК Чернівецької області

За результатами цього чемпіонату та попереднього рейтингу спортсменів сформована збірна столиці з панкратіону, яка візьме участь у чемпіонаті України, що пройде 6-8-го грудня 2012-го року в Києві.    

{social}

{iarelatednews articleid=»1205,1186,1125″}