Більше панкратіону на Всесвітніх іграх з єдиноборств

Oleksandr-Mandrik-Fedir-Emelyanenko-1Віце-президент Спортивного комітету України, перший віце-президент Федерації панкратіону України, член всесвітнього комітету з грапплінга і панкратіону ФІЛА Олександр Мандрік взяв участь в роботі першого конгресу Союзу ММА Росії.

Ця Всеросійська громадська організація виникла на базі професійної версії ММА – М-1 Global. Під час конгресу президентом Союзу ММА Росії обраний відомий у всьому світі боєць Федір Емельяненко, першим віце-президентом – Вадим Фількенштейн.

Олександр Мандрік був запрошений до Москви в якості спостерігача від Міжнародної федерації асоційованих стилів боротьби – FILA. Рішення про вступ до неї також ухвалено Конгресом.

Крім того, Олександр Мандрік провів переговори з віце-президентом Російського союзу бойових мистецтв Рамілем Габбасовим щодо питань організації Всесвітніх ігор з єдиноборств, які пройдуть у жовтні 2013 року в м. Санкт-Петербург, Росія. Головним підсумком цієї робочої зустрічі стало досягнення угоди про збільшення квоти учасників SportAccord Combat Games від FILA.

{social}

{iarelatednews articleid=»712,420″}