Блискучий старт України на чемпіонаті Європи з панкратіону

pankration-euro-2013-agonУ місті Кечкемет (Угорщина) розпочався чемпіонат Європи з панкратіону, грапплінгу та ММА. У змаганнях беруть участь спортсмени з 27-ми країн європейського континенту.

У четвер, у перший день змагань, були розіграні медалі в панкратіоні (розділ «агон»). Змагання не випадково викликали величезний інтерес: три вагові категорії – 66, 77 і 84 кг – включені до програми Всесвітніх ігор з єдиноборств, які відбудуться восени цього року в м. Санкт-Петербург (Росія).

Учасники боролися не лише за місця на п’єдесталі пошани ЧЄ, але й за ліцензії на II SportAccord Combat Games, і зуміли продемонструвати високу майстерність і красу панкратіону.

Тим приємніше, що в умовах жорсткої конкуренції збірна України знову залишила всіх позаду: наші хлопці та дівчата вибороли 7 золотих і 3 бронзові медалі. Збірна з панкратіону вже всьоме стала чемпіоном Європи у командній першості!

На другій позиції – наші старі суперники і найближчі конкуренти, збірна команда Росії. Третє місце розділили команди Франції і Румунії.

Чемпіонами континенту в індивідуальному заліку стали:

Дмитро Баранов (Суми);

Кирило Горобець (Суми);

Сергій Ковальов (Суми);

Олександр Висоцький (Суми);

Юрій Чижевський (Чернівці);

Ганна Беженар (Чернівці);

Вікторія Синявіна (Суми).

Бронзові медалі вибороли:

Сергій Гузєв (Суми);

Артем Черков (Суми);

Олег Андрущенко (Суми).

У п’ятницю в Угорщині відбудуться поєдинки в розділі ММА. Наступного дня за медалі боротимуться учасники розділу грапплінг Ноу-Гі, а в неділю – грапплінг Гі. Тримаємо кулаки за наших!

{social}

{iarelatednews articleid=»1400″}