Легендарний український спортсмен матиме змогу повноцінно тренуватися в рідному Краматорську

Наприкінці лютого в Краматорську було відкрито нову тренувальну базу для пауерліфтерів.

Новий спортивний клуб має площу 266,8 кв. м.  Будівля знаходиться в комунальній власності територіальної громади Краматорської міської ради.

До складу клубу входять:

— два тренувальних зали з тренажерами;

— спортивний зал для розминки;

— тренерська кімната;

— дві роздягальні з душовими кімнатами;

— три санітарні кімнати, в тому числі для спортсменів з інвалідністю.

Спортивної секцією пауерліфтингу завідує тренер-викладач вищої категорії, майстер спорту України міжнародного класу, Заслужений майстра спорту, член головної збірної країни, багаторазовий чемпіон світу Олексій Бичков.

«Ми давно мріяли про хороший, сучасний зал! У  нашому клубі займається 6 майстрів спорту України міжнародного класу. У залі є всі умови для плідних тренуваннь і подготовки до змагань найвищого рівня. Звісно, не все йо дразу. Поступово докупляємо професіональне обладнання. Знаєте, це коли дуже довго прощось мрієш і ця мрія здійснюється», — зазначив Бичков.

Також атлет розповів по найближчі плани.

«Тепер вже в рідному залі я розпочинаю підготовку до чемпіонату Європи, який відбудеться на початку травня в Данії».

Також легендарний український пауерліфтер подякував Голові Спортивного комітету Іллі Шевляку та меру Краматорська Андрію Панкову.

«Щиро вдячний Президент Спортивного комітету України Іллі Шевляку, який особисто приїжджав до Краматорська та меру міста Андрію Панкову! Без їхньої допомоги нічого б цього не було. Також дякую Спортивному комітету України за підтримку та увагу до нашого спорту!»