Parimatch Foundation запрошує на Оонлайн-конференцію «Інновації тіловиховання 2.0.»

Міжнародний благодійний фонд Parimatch Foundation, місією якого є покращення здоров’я та добробуту суспільства, 6 вересня проведе масштабну онлайн-конференцію «Інновації тіловиховання 2.0». Головний фокус конференції — зміни в підходах до викладання фізичної культури, пов’язані як із реформою «Нова українська школа», так і з глобальними світовими процесами, такими як діджиталізація. Співорганізаторами конференції є Інститут модернізації змісту освіти та Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Програма підготовлена таким чином, щоб бути цікавою та корисною і вчителям, і тренерам, й іншим освітянам. Також на конференції чекають й інших небайдужих до теми спорту та здорового способу життя — зокрема, студентів, представників громадських організацій, батьків школярів та всіх, хто працює з дітьми та молоддю.

Серед спікерів конференції — міжнародні експерти, психологи, професійні тренери та прогресивні вчителі, представники Міністерства молоді та спорту України, Міністерства освіти та науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Блоки конференції

Професійний профіль педагога фізичної культури, моделі підготовки та програми навчання і розвитку
Інклюзія в системі сучасної освіти
Популяризація активного способу життя: роль батьків, держави та суспільства
Досвід і практика впровадження інновацій в освітній процес

Онлайн-конференція «Інновації тіловиховання» проводиться вже вдруге і стала очікуваною подією для вчителів, батьків і тренерів, спортсменів із різних куточків країни. У 2020 році вона зібрала майже 6000 реєстрацій учасників та понад 12 000 унікальних переглядів. Говорили про мотивацію дітей, індивідуальний підхід до учнів та нестандартні методи проведення уроків.

Дата конференції: 6 вересня
Початок: 10:00
Участь у конференції є безкоштовною. Щоб отримати доступ до трансляції, важливо завчасно зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/3sNljYQ
Тільки зареєстровані учасники зможуть отримати сертифікат, який підтверджує участь у конференції.