Ukrainian Combat Games: International Edition. Вечір єдиноборств Україна-Польща

14 грудня о 16.00 в ТРЦ Термінал (Бровари) відбудуться сьомі Всеукраїнські ігри єдиноборств. Цього разу — вперше в міжнародному форматі. UCG: International Edition  — це безкомпромісне протистояння Україна VS Польща. Новий формат, нові виклики та нові враження.

Найтитулованіші спортсмени з двох країн змагатимуться в 11 видах спорту: карате, кікбоксинг WAKO, сумо, джиу-джитсу, таїландський бокс Муей-Тай, самбо, панкратіон, боротьба на поясах Алиш, ушу, кіокушинкай карате. На глядачів чекає запальний Cheer Dance Battle, показові виступи та цікаві сюрпризи.

За титул чемпіона з джиу-джитсу від України буде змагатися чемпіон світу та Всесвітніх ігор Богдан Мочульський. Український кікбоксинг представить Святослав Гасюк, призер чемпіонату світу. В сумо за Україну на дохьо вийде надпотужне тріо – Святослав Семикрас, Важа Даіаурі та Олександр Вересюк. Цих суматорі знає весь світ, а ось побачити поєдинки наших борців на найвищому рівні в Україні – рідкісна можливість. В ушу за перемогу змагатимуться дворазова віце-чемпіонка світу Людмила Темна та володар кубку світу Роман Рева. І це лише третина іменитих спортсменів, яких можна буде побачити наживо на Всеукраїнських іграх єдиноборств. Стежте за нашими анонсами – з часом ми розкриємо усіх спортивних джокерів команди України.

Не пропустіть нагоду повболівати за українських бійців. Вони готові вражати і розраховують на вашу підтримку!