В зоні проведення АТО трагічно загинув чемпіон України з панкратіону Максим Бендеров

title__16 липня на території Луганської області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України від посягань агресора, потрапивши під мінометний обстріл терористів, трагічно загинув справжній Герой України, Майстер спорту з панкратіону Максим Бендеров.

Максим народився 6 квітня 1990 року у м. Олександрія Кіровоградської області. З 1 класу займався єдиноборствами, з 2006 року член збірної Кіровоградської області з панкратіону. Мав чорний пояс (1 дан) з панкратіону, був неодноразовимnews__ чемпіоном України з панкратіону, чемпіоном України серед спецпризначенців, працював тренером в Олександрійському спортивному клубі.

Максим служив за контрактом старшим розвідником в Кіровоградському полку спеціального призначення. Спортивний комітет України, Федерація панкратіону України та весь народ України висловлює співчуття друзям та рідним Максима. 

В пам’ять про видатного сина своєї Батьківщини було прийнято рішення щодо проведення щорічного турніру ім. Максима Бендерова в його рідному місті Олександрії.

Вічна пам’ять та слава Герою!

{social}