Завершився чемпіонат України у «Динамічній піраміді»

Завершився Чемпіонат України серед чоловіків та жінок з більярду у «Динамічній піраміді», участь у змаганнях взяли 45 спортсменів з 11-ти регіонів країни.

Чемпіонкою України 2021 з Динамічної піраміди стала киянка Анна Котляр, свій статус Чемпіонки України серед жінок Анна виборює вже в шосте. Срібло у представниці Дніпропетровщини Мірії Пудовкіної, третє місце розділили Яна Василова з Івано-Франківська і Любов Жигайлова з Києва.

Безперечною сенсацією чемпіонату стала перемога 12-ти річного хмельничанина Михайла Ларкова. З огляду на його суперників у півфіналі та фіналі змагань – це дійно велика подія, як у житті юного Михайла так і в історії української Праміди, адже це наймолодший спортсмен, який здобув титул Чемпіона України з Піраміди серед чоловіків.

Спочатку матч півфіналу, де з результатом 5:2 Ларков обігрує ЗМС Ярослава Тарновецького, а потім «контрова» у фіналі з МСМК Богданом Рибалко. Таким чином, срібло чемпіонату у Богдана Рибалко, бронза у Ярослава Тарновецького та Ігоря Литовченко.

Цікаво, що буквально місяць тому Михайло Ларков здобув титул Чемпіона серед юніорів (21-24 березня 2021р., Чемпіонат України серед юнаків, юніорів та дівчат «Динамічна піраміда»), а вже зараз він наймолодший переможець Чемпіонату України серед чоловіків.